Wensecho’s

Bij het maken van een wensecho staat jouw behoefte om te kijken naar je kindje onder begeleiding van een goed geschoolde en ervaren echoscopist op de voorgrond.

De echoscopisten bij Echo Enzo zijn (bijna) allemaal verloskundigen. Deze verloskundigen zijn opgeleid en bevoegd om medische echo’s te maken, zowel voor de basisecho rond de 10 weken zwangerschap als voor een 20 weken echo. Hierdoor kunnen wij een goede kwaliteit leveren. Een wensecho laat je buiten deze basisecho en 20 weken echo om op eigen verzoek maken.

Let wel, de kwaliteit van de echobeelden wordt mede bepaald door de ligging van het kindje, de positie van de placenta, de hoeveelheid vruchtwater en het postuur/ dikte van de buikwand van de zwangere.

De wensecho’s kunnen alleen met PIN of per QR-code betaald worden.

Eenvoudige echo-op-verzoek

 • Mogelijk vanaf 10 weken zwangerschap (beste is tussen 11 en 30 weken)
 • Vanaf 16 weken geslachtsbepaling
 • Deze echo duurt 15 minuten
 • Inclusief 4 foto’s
 • Exclusief USB stick (optioneel), meerprijs €5,-
 • Tweeling €75,-
van € 55,00 voor € 50,00
Afspraak maken

3D/4D wensecho

 • Mooiste resultaat tussen de 26 en 30 weken
 • Een echoconsult duurt ongeveer 30 minuten
 • Inclusief zwart/wit en kleuren foto’s uitgeprint
 • Inclusief USB stick met alle foto’s en filmmateriaal
 • Tweeling €150,-
 • Neem contact op voor een afspraak
van € 110,00 voor € 102,50

Upgrade naar een echofoto!

 • Upgrade de 3D echo naar een realistische 6D echofoto
 • Inclusief 6D Ultra foto, vergelijkingsfoto en transformatie filmpje
 • Levering binnen 24 uur: €15,- toeslag
 • Vraag om de upgrade bij het maken van een afspraak
van € 45,00 voor € 40,00

Wat is een 3D/4D/6D echo?

Bij een 3D echo zie je diepte en heb je kleurbeeld. Een 4D is een bewegende 3D echo waarbij je kan zien wat je kindje in de baarmoeder aan het doen is. Je kunt soms zien dat je kindje drinkt, gaapt, duim zuigt of aan het spelen is met de navelstreng. Een 3D/4D echo kun je op meerdere momenten tijdens je zwangerschap laten maken, maar de mooiste beelden krijg je tussen de 25e en 30e week van je zwangerschap.

Rond de 25e week begint je kindje een onderhuids vetlaagje te krijgen, waardoor het gezichtje ook wat voller begint te worden. Je kindje is dan ongeveer 33 cm lang. Vanaf deze periode worden de beelden van je kindje, dus ook het gezichtje, steeds gedetailleerder, vooral in de 4D weergave.

Nog een stapje verder dan een 3D echo foto van jouw kindje? Dat kan bij Echo-Enzo!
Met gebruik van geavanceerde AI technologie transformeren wij jouw 3D foto naar een 6D of 6D Ultra Ultra foto om zo een nog realistischer beeld van jouw kindje te creëren.

Hou er wel rekening mee dat een 6D of 6D Ultra alleen mogelijk is als we een duidelijke 3D foto van de baby hebben kunnen maken. Dit is afhankelijk van de ligging van de baby en de hoeveelheid vruchtwater die de mama heeft. We zullen dan ook pas na afloop van de echo kunnen beoordelen of deze 3D foto geschikt is voor een 6D of 6D Ultra foto. Is de foto geschikt dan kun je dit verbluffende resultaat inclusief transformatie filmpje binnen de gekozen levertijd in je mailbox ontvangen.

Let wel: Wij kunnen nooit 100% zekerheid geven over het geslacht. Aan de geslachtsbepalende echo kunnen dan ook geen rechten ontleend worden. Een USB stick is geen betrouwbare opslagplaats voor data. Zet de foto’s daarom zo spoedig mogelijk over naar je eigen computer of tablet.

Volwassenen en/of kinderen waarmee je deze ervaring graag wilt delen zijn van harte welkom! We hebben in elke echokamer een groot meekijkscherm zodat iedereen de beelden goed kan zien. Als je van het bestaan van afwijkingen betreffende de zwangerschap op de hoogte bent, of je hebt vermoedens dat er een afwijking is, willen wij graag dat je ons daarvan vooraf aan de wensecho op de hoogte brengt.

In het overgrote deel van de onderzoeken via echoscopie zal alles normaal zijn en kijken we samen naar mooie plaatjes van jullie baby. Soms zijn er toch bevindingen waarvoor eventueel verder onderzoek nodig is. Dit zullen we met je bespreken en dan eventueel contact opnemen met je verloskundige of arts. De volledige medische verantwoordelijkheid voor jouw zwangerschap blijft je behandelende verloskundige of arts. Dat betekent dat er op geen enkele wijze sprake is van een geneeskundige behandelingsovereenkomst, zoals bedoeld in artikel 7:446 BW.

Echo Enzo © Privacybeleid