Zo verloopt je bezoek

Als je bij ons binnenkomt, sta je direct in onze huiskamer. Eigenlijk is het de wachtkamer, maar we willen graag dat je je thuis voelt. Ga gerust zitten, er komt vanzelf iemand bij je. Dat kan een van de assistentes zijn, of de echoscopiste die je onderzoekt.

De echokamer
In de echokamer is het vrij donker, zodat je het beeld van de echo goed kunt zien. Tijdens de echo lig je op een bed. Boven je hoofd hangt een beamer, die het beeld direct op de muur projecteert. Zo hoef je niet je hoofd te draaien om met de echoscopiste mee te kijken.

Wel familie mee, geen kinderen
Neem gerust je partner of een ander familielid mee naar het onderzoek. Naast je bed staat speciaal voor hem of haar een gemakkelijke stoel. Houd het wel bij één gast, anders wordt het te vol. En kinderen mogen helaas niet mee. We begrijpen wel dat het voor hen erg leuk is als ze een broertje of zusje krijgen, maar onze echoscopistes moeten zich goed kunnen concentreren.

Snel klaar en direct uitslag
De meeste onderzoeken duren tussen de twintig minuten en drie kwartier. Bij de informatie over verschillende onderzoeken lees je precies hoe lang jouw onderzoek duurt. Na afloop krijg je meteen de uitslag van de echoscopiste. Zij legt je alles uit en zorgt dat je die informatie ook meekrijgt op papier.

Echo Enzo © Privacybeleid