Zo kom je bij Echo Enzo

Met het openbaar vervoer
Verschillende bussen (40, 70, C1) vertrekken een paar keer per uur vanaf NS-busstation Zwolle en doet er circa 15 minuten over. Uitstappen bij de halte aan de Dokter van Heesweg, aan de voorzijde van de Isala Klinieken. Daarna is het nog ongeveer 5 minuten lopen naar de Dokter Stolteweg 68 A.

Met de auto
Vanaf de Ceintuurbaan sla je af naar de Dokter Heesweg. Neem de eerste weg links de Dokter Stolteweg in, ga met de bocht mee naar links. Je ziet het Health Innovation Park dan recht voor je. Echo Enzo is gevestigd op het Healt Innovation park. Om het terrein op te komen kun je bij de slagboom op de zwarte knop drukken. Om het terrein te verlaten krijg je van ons een uitrijkaart.

01-05-2021: Momenteel wordt er verbouwd op het terrein; dit kan verwarring geven waar je naar binnen mag rijden. Volg de aanwijzingen op de borden. Er is voldoende plek om te parkeren op het terrein. Je komt het terrein af met een uitrijkaart die je van ons krijgt.

Ben je verhinderd?
Heb je een afspraak, maar kun je niet komen? Laat ons dat dan zo snel mogelijk weten, liefst een week of langer van tevoren. Dan kunnen we op dat tijdstip iemand anders helpen.

Echo Enzo © Privacybeleid