Over ons

Echo Enzo is een samenwerking tussen twaalf verloskundigenpraktijken uit Zwolle en directe omgeving. Die samenwerking is ontstaan omdat het eigenlijk niet haalbaar is om echoscopisch onderzoek in iedere praktijk aan te bieden. De apparatuur is natuurlijk duur, en om onderzoek te mógen doen, moet er ook aan door de overheid gestelde eisen voldaan zijn.

Door samen te werken, delen we de kosten en onze expertise. We hebben allemaal kennis uit de praktijk en delen die met veel plezier.

We begrijpen dat je zwangerschap een belangrijke periode in je leven is en dat je best nerveus kunt zijn voor echo-onderzoeken. Daarom proberen we een prettige omgeving te creëren en nemen we de tijd voor je. Jij staat centraal tijdens je bezoek aan Echo Enzo, maar ook daarna.

Dat lukt dankzij onze goede banden met de verloskundigenpraktijken en met de Isala Klinieken. Het ziekenhuis zit zelfs gewoon aan de overkant van de weg – zo houden we de lijntjes kort.

Meer informatie
Bij Echo Enzo kun je via je verloskundige of arts terecht voor medisch echo’s. Nu krijgen wij steeds vaker de vraag om een wensecho te maken. Wij willen graag in deze behoefte voorzien en daarom bieden wij het maken van deze echo’s ook aan.

Bij het maken van een wensecho staat de behoefte om te kijken naar je kindje onder begeleiding van een goed geschoolde en ervaren echoscopist op de voorgrond.

De echoscopisten bij Echo Enzo zijn ook allemaal verloskundigen. Deze verloskundigen zijn opgeleid en bevoegd om medische echo’s te maken, zowel voor de basisecho rond de 10 weken zwangerschap als voor een 20 weken echo. Hierdoor kunnen wij een goede kwaliteit leveren. Een wensecho laat je buiten deze basisecho en 20 weken echo om op eigen verzoek maken.

Echo Enzo © Privacybeleid