Maatregelen rondom Corona

Update 2021:

  • Er mag één begeleider mee bij de 13 weken echo, de 20-weken onderzoek en bij de combinatietest.
  • Zoals bekend is mogen er geen kinderen mee naar de medische echo’s.
  • Onze echoscopisten dragen een mondkap tijdens het onderzoek. Zwangere en partner hoeven dit niet. Mocht je het prettig vinden, ben je vrij om dit wel te dragen.
  • Net terug van vakantie uit het buitenland? Volg de adviezen van de rijksoverheid.nl. Moet hierdoor in quarantaine en heb je een afspraak staan bij ons, neem dan ajb contact met ons op. Dan verplaatsen we samen de afspraak.

Dit wordt gehanteerd om het risico op besmetting voor jullie én onszelf zo laag mogelijk te houden. Alle echoscopisten bij Echo Enzo zijn namelijk ook verloskundigen en we willen graag garant blijven staan voor het maken van echo’s, maar ook voor het leveren van verloskundige zorg.

We hebben de wachtruimte zodanig ingericht dat ieder koppel 1,5 meter van de ander kan plaatsnemen.

Verder blijft gelden: Kom niet bij verkoudheid, keelpijn, hoesten of koorts, dit geldt uiteraard ook voor de begeleider.

Mocht je een afspraak gepland hebben om een corona test te ondergaan; ook dan graag contact opnemen met ons, zodat we op een ander moment je echo kunnen inplannen.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken voor dit onderzoek? Laat je contactgegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op!

Afspraak maken
Echo Enzo © Privacybeleid